Over UniqBooking

UniqBooking

Nederland, Frankrijk, Florida USA

‘UniqResort’, projectontwikkeling op prachtige en unieke locaties in zowel Europa als The States. Daar liggen onze roots en hieruit is ons verhuurplatform ‘UniqBooking’ geboren.

Hoe geweldig is het om nu ook enkele van onze Uniq villa’s te kunnen delen, zodat ook jullie kunnen genieten van een heerlijke vakantie in één van onze luxe villa’s in Frankrijk.

Wij zijn verliefd geworden op de zinderende Côte d’Azur. Culturele, artistieke en sportieve evenementen en festivals in steden als Cannes, Nice en Monaco. Kleurrijke authentieke dorpjes, schaduwrijke palmbomen en niet te vergeten de azuur blauwe zee en goudgele zandstrandjes. Wijnhuizen en culinaire smaaksensaties. Bezoekjes aan het mondaine St. Tropez of het franse Venetië  ‘Port Grimaud’. Het zou wel heel egoïstisch zijn om dat allemaal voor ons zelf te houden.

Alleen in Frankrijk?… Nu nog wel, maar de plannen en tekeningen voor nieuwbouw villa, ‘Tarpon on stilts’, op ons project  TradeWinds Homosassa Marina Resort in Florida – USA, liggen al klaar. Dus met een beetje geluk kan je in de zomervakantie 2024, ons bezoeken in the Sunshine State.

Wil je op de hoogte gehouden worden over toekomstige nieuwe UniqBooking villa’s, aanbiedingen en laatste nieuwtjes ontvangen? Meld je dan eenvoudig aan om onze nieuwsbrief te ontvangen. We vinden het natuurlijk ook super als je ons volgt via onze socials. wink

Alvast goede reis en fijne vakantie!

Sascha

Reviews.

Kunnen we je helpen?

Via e-mail of chat help ik je graag verder.
Liever even bellen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Kunnen we je helpen